Συνεργάτες

Νομός Δραμας  

Παπαδόπουλος Πολυχρόνης    τηλέφωνο επικοινωνίας   6937252508 

 

read more

Από την Ζάκυνθο στην SVV Scheveningen!

Από την Ζάκυνθο στην Ολλανδική SVV Scheveningen θα αγωνίζονται την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020 δύο νεαροί Έλληνες με καταγωγή το όμορφο νησί του Ιονίου, Ζάκυνθο. Οι Ανδρέας Δρόσος και Ντάνιελ Τζανάρης γεννημένοι το 2001, πέρασαν από το μικροσκόπιο των προπονητών του συλλόγου της Χάγης με αποτέλεσμα να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις και έτσι κατάφεραν μετεγραφούν πλέον στο Ολλανδικό πρωτάθλημα της Tweede divition. 

read more

Δεν του δίνουν το δελτίο του!!!

Ζητω απο τους φιλους και ολους τους ευαισθητοποιημενους ανθρωπους σε θεματα παιδιων, να κοινοποιησουν αυτη τη δημοσιευση, την ευθυνη της οποιας φερω αποκλειστικα και μονο εγω.

read more

Οι 8 όμιλοι της Γ' Εθνικής

 Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ομίλους της Γ’ Εθνικής. Στις 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση και την 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες. 

read more

Coach! Το αντίστοιχο δίπλωμα!

Από τη 1η Ιουλίου 2016 ισχύει ο νέος κανονισμός ο οποίος προβλέπει τι δίπλωμα πρέπει να κατέχει ένας προπονητής (και ο βοηθός του) ανάλογα με τη κατηγορία της ομάδας στην οποία έχει προσληφθεί. 

Έτσι οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό ανάλογα με την κατηγορία του διπλώματος τους ως εξής:

read more

Τέλος ο Γκιρτζίκης από το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μεγάλων Αθηνα'ι'κών sites  , η πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών Ευγενίας Κυβέλου για την Κάρτα Υγείας υιοθετήθηκε πλήρως και παραπέμπονται σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι.
read more

Σελίδες