Συνεργάτες

Νομός Δραμας  

Παπαδόπουλος Πολυχρόνης    τηλέφωνο επικοινωνίας   6937252508 

 Νομός Πέλλας    Πανωργιας Γιωργος      6946497914 

Νομός Χανίων    Σχοιναράκης Γιάννης    6973209803  

Νομός Ζακύνθου  Πατρίκ Νγκουεμά        6982971123 

Νομός Καρδίτσας   Τσίλιας Κων/νος     6977414884 


read more

Άδεια μεταγραφής στους παίκτες της Δόξας Δράμας από ΕΠΟ – Αποκλειστικό!!!

Στην Γ’ Εθνική λοιπόν η Δόξα Δράμας, άδικο βέβαια αυτό για τους ποδοσφαιριστές της που είχαν “εγκλωβιστεί” στους Μαυραετούς του Βορρά και έτσι η ΕΠΟ, όπως  αποφάσισε σήμερα να δώσει έξτρα “μίνι” μεταγραφική περίοδο στους επαγγελματίες παίκτες της ομάδας, προκειμένου να μην μείνουν φέτος άνεργοι…

read more

Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Εκτός Β' Εθνικής η Δόξα Δράμας.

  Σύμφωνα με έγκυρες και  αποκλειστικές πληροφορίες του Sportstonoto.gr,  η ΕΠΟ  απέρριψε την αίτηση της Δόξας Δράμας σήμερα για έγκριση – έκδοση των δελτίων της,  πέρα  από τα 6 περσινά, ως ετεροχρονισμένη (θυμίζουμε πως αυτά  έπρεπε  να έχουν  κατατεθεί μέχρι  τις  17 του  Σεπτεμβρίου), πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα της Δράμας μας οδεύει  πια και  αυτή  οριστικά και επίσημα  προς  την Γ’ Εθνική κατηγορία.

read more

Από την Ζάκυνθο στην SVV Scheveningen!

Από την Ζάκυνθο στην Ολλανδική SVV Scheveningen θα αγωνίζονται την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020 δύο νεαροί Έλληνες με καταγωγή το όμορφο νησί του Ιονίου, Ζάκυνθο. Οι Ανδρέας Δρόσος και Ντάνιελ Τζανάρης γεννημένοι το 2001, πέρασαν από το μικροσκόπιο των προπονητών του συλλόγου της Χάγης με αποτέλεσμα να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις και έτσι κατάφεραν μετεγραφούν πλέον στο Ολλανδικό πρωτάθλημα της Tweede divition. 

read more

Δεν του δίνουν το δελτίο του!!!

Ζητω απο τους φιλους και ολους τους ευαισθητοποιημενους ανθρωπους σε θεματα παιδιων, να κοινοποιησουν αυτη τη δημοσιευση, την ευθυνη της οποιας φερω αποκλειστικα και μονο εγω.

read more

Οι 8 όμιλοι της Γ' Εθνικής

 Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ομίλους της Γ’ Εθνικής. Στις 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση και την 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες. 

read more

Σελίδες