''Πρόκες'' γέμησαν το γήπεδο!!!

Ηλειακό ποδόσφαιρο! Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους ανθρώπους του Νέου Απόλλωνα Δουνεΐκων, όταν πήγαν να φτιάξουν τις γραμμές του γηπέδου για τον μεσημεριανό αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό Πύργου.

 

Το γήπεδο ήταν γεμάτο με .... πρόκες!!! Η κινητοποίηση ήταν άμεση και συγκεντρώθηκαν παράγοντες και ποδοσφαιριστές(φωτό) της ομάδας για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου με δηλώσεις τους στο ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι "κάποιοι μάλλον δεν ήθελαν να διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας" συμπληρώνοντας ότι αν πήγαιναν αργότερα στο γήπεδο για να φτιάξουν τις γραμμές ο αγώνας θα είχε αναβληθεί.

Θυμίζουμε ότι περιστατικά με πρόκες στους αγωνιστικούς χώρους στην Ηλεία έχουν επαναληφθεί..

Όμως, κατά την προθέρμανση των ομάδων οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν ότι υπάρχουν κι άλλες πρόκες στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής - και με τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή αγώνα- αποφάσισε να μην διεξάγει τον αγώνα υπό τον φόβο τραυματισμού παικτών από τυχόν άλλες προκες που δεν έχουν απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο.Θυμίζουμε ότι περιστατικά με πρόκες στους αγωνιστικούς χώρους στην Ηλεία έχουν επαναληφθεί..

Κατά τη διάρκεια των παραπόνων των φιλοξενούμενων που ζητούσαν την αναβολή του αγώνα από τον διαιτητή, υπήρξαν φραστικές αντιπαραθέσεις και απειλήθηκαν επεισόδια.

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.