Νωρίς το θυμήθηκε!!!

Άλλαξαν φανέλες στο 14' του αγώνα καθώς ο διαιτητής του αγώνα δεν μπορούσε να διακρίνει τις δύο ομάδες!!! 

Ενα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» στην αναμέτρηση της Νίκαιας με το Μοσχάτο για την 28η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

Αν και οι ομάδες ξεκίνησαν κανονικά το ματς, στο 4ο λεπτό ο διαιτητής Λυτρίβης οδηγήθηκε στους πάγκους των δύο ομάδων για να ενημερώσει τους προπονητές να αλλάξουν εμφανίσεις. Οι φιλοξενούμενοι ως γνωστών δεν είχαν δεύτερη εμφάνιση και έτσι αναγκάστηκε η γηπεδούχους ομάδα να φορέσει πιο... έντονα χρώματα, αφού η ριγωτή άσπρη-μπλε εμφάνιση της ΑΕ Νίκαιας δυσκόλευε τον διαιτητή στις αποφάσεις του. Θα μου πείτε δεν είδε τις εμφανίσεις στα αποδυτήρια; 

Οπως και αν έχει, το ματς ξεκίνησε εωσότου βρεθεί η δεύτερη εμφάνιση των γηπεδούχων και στο 14' μεταφέρθηκαν οι παίκτες της Νίκαιας τον πάγκο για να αλλάξουν τις εμφανίσεις. Τα σχόλια από την εξέδρα πολλά, χαρίζοντας γέλια στη στιγμή της αλλαγής.

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.