Φτωχότερο πλέον το ποδόσφαιρο!!!

<<ΕΦΥΓΕ>> Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΟΧΑΝ ΚΡΟ'Ι'Φ!  

Φτωχότερο είναι πλέον το Ευρωπα'ι'κό ποδόσφαιρο μετά τον θάνατο του Ολλανδού Γιόχαν Κρό'ι'φ.Ο θρυλικός Ολλανδός έχει γράψει με χρυσά γράμματα το ονομά του στην ιστορία με το παιχνίδι του αλλά και την έμφαση που έδωσε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.Αφήνει πίσω τεράστια παρακαταθήκη στους λάτρες της ''στρογγυλής θεάς''. Αυτές είναι οι 12 εντολές του για το ποδόσφαιρο!

Ο απόλυτος αρτίστας εντός γηπέδων, ένας τεράστιος ποδοσφαιράνθρωπος που παρήγαγε ποδόσφαιρο έξω από αυτό. Ο Γιόχαν Κρόιφ, ο σημαντικότερος Ευρωπαίος του αθλήματος «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές που αγαπούν την «στρογγυλή θεά». Το gazzetta.gr καταγράφει τις 12 πιο σημαντικές φράσεις του για το ποδόσφαιρο. Τις δικές του «εντολές»!

1. «Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Το να παίζεις, όμως, απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που υπάρχει»

2. «Υπάρχει μόνο μία μπάλα, οπότε πρέπει να την έχεις στην κατοχή σου».

3. «Ποιότητα χωρίς αποτέλεσμα είναι μάταιο. Αποτέλεσματα χωρίς ποιότητα είναι βαρετό».

4. «Αν ήθελα να το καταλάβεις, θα το είχα εξηγήσει καλύτερα».

5. «Γιατί δεν μπορείς να νικήσεις έναν πιο ακριβό σύλλογο; Δεν έχω δει ποτέ μια σακούλα με λεφτά να σκοράρει».

6. «Άνθρωποι που δεν είναι στο επίπεδο μου, δεν μπορούν να επηρεάσουν την ακεραιότητά μου».

7. «Κάθε μειονέκτημα, έχει το πλεονέκτημα του»

8. «Αν ξεκινήσω να τρέχω ελαφρώς νωρίτερα από κάποιον άλλο, θα φαίνομαι πιο γρήγορος».

9. «Η τεχνική δεν είναι ικανή να κρατήσει μία μπάλα χίλιες φορές. Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό με την προπόνηση. Μετά μπορείς να δουλέψεις σε τσίρκο».

10. «Αν δεν μπορείς να νικήσεις, κάνε σίγουρο ότι δεν θα χάσεις».

11. «Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι οι χειρότεροι τους παίκτες θα έχουν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους. Θα την έχουμε πίσω αμέσως».

12. «Κατά μία έννοια, πιθανόν να είμαι αθάνατος».

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.