Εντολή Κοντονή να διερεθνηθεί η απόφαση κατά της Καλαμαριάς!

΄Ολα πλέον δείχνουν πως ο Απόλλων Καλαμαριάς θα δικειωθεί για την υπόθεση του τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα.

 Σύμφωνα με  πληροφορίες  πριν από λίγες ώρες δόθηκε εντολή  από τον Υπουργό Αθλητισμού να υπάρξει έρευνα σε βάθος για την πρωτοφανή απόφαση της ΕΠΟ σε βάρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στις αρχές μάλιστα της εβδομάδος θα φτάσει στα χέρια του γραφείου του κ. Κοντονή άμεσα ο φάκελος της ένστασης της Δόξας Δράμας  για να εξεταστεί  λεπτομερώς  και φυσικά να ερευνηθεί με ποιο κριτήριο οι δικαστές αποφάσισαν τον αποκεφαλισμό της ομάδος  από την Θεσσαλονίκη πριν καν ξεκινήσει…. το πρωτάθλημα !

Άλλωστε η πολιτεία αντιλαμβάνεται πως τέτοιες αποφάσεις προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και ταυτόχρονα πυροδοτούν την βία και το μίσος σε μεγάλη μερίδα των φιλάθλων  και των οπαδών.

Έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο μετά από τόσο θόρυβο και η πολιτεία να σκύψει το κεφάλι πάνω από το ιστορικό σωματείο που είναι ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του Ποντιακού Ελληνισμού .

Αλλάζουν λοιπόν τα πάντα στην υπόθεση τις επόμενες ημέρες  με τις πιθανότητες επιστροφής των «κλεμμένων βαθμών» να είναι πλέον  μεγάλες  για τον Απόλλωνα!

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.