Ελλαδιστάν!!!

Θέμα παράνομης εκλογής του Γιώργου Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΕΠΟ προκύπτει σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Ο Γκιρτζίκης ανέλαβε το θώκο τον Ιανουάριο του 2015 μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή τον Δεκέμβριο του 2014. Εκείνη την περίοδο, ειπώθηκε εκ μέρους της ΕΠΟ πως πρόκειται για εκλογές προέδρου και όχι εκλογές ΔΣ, και έγινε μάλιστα και έκτακτη ΓΣ.

Ωστόσοο, στο άρθερο 38 του κατασταστικού της ΕΠΟ αναφέρεται: «εάν η θέση του Προέδρου χηρέψει, θα αναλαμβάνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος μέχρι την ημερομηνία της επόμενης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, κατά την οποία
συγκαλείται και ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση για την εκλογή Προέδρου. Αυτή η Γενική Συνέλευση θα εκλέγει ένα νέο Πρόεδρο για την υπόλοιπη διάρκεια της θητείας, εκτός εάν η θέση χηρέψει στη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου της θητείας».

Τι σημαίνει αυτό; Πως η εκλογή Γκιρτζίκη είναι παράνομη κι αυτό διότι οι εκλογές έπρεπε να γίνουν τον Ιούνιο του 2015 και όχι τον Γενάρη του ίδιου έτους. Μέχρι εκείνο το διάστημα η ΕΠΟ θα έπρεπε να έχει πορευτεί με τότε αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Βούρβαχη.

Προκύπτει ακόμα και θέμα νομιμότητας της έκτακτης ΓΣ στην οποία ο Γκιρτζίκης εξελεγη στην προεδρία. Η σύγκληση της ΓΣ ήταν νόμιμη όταν έπρεπε να γίνει τον Ιούνιο;

Από τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα ότι η εκλογή Γκιρτζίκη έγινε παράτυπα και σε χρόνο dt για ευνοητους λόγους. 

Όλα μπορούν να συμβούν στην χώρα αυτή και ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.