Αλλαγές καί νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο!

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αλλάζουν τα πάντα τη νέα χρονιά 2016-17 στο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:
 

 

Καταργείται η κόκκινη κάρτα στη λεγόμενη «τριπλή τιμωρία». Εάν δηλαδή κάποιος παίκτης σταματήσει αντικανονικά αντίπαλο σε φάση που είναι προφανής ευκαιρία για γκολ, θα αποβάλλεται μόνο το χτύπημα είναι εκ προθέσεως ή βίαιο χτύπημα. Αν είναι ακούσιο ο παίκτης θα βλέπει μόνο κίτρινη κάρτα. Δηλαδή σε περίπτωση πέναλτι από τον τελευταίο παίκτη, ο παίκτης δε θα δέχεται κόκκινη κάρτα εάν το μαρκάρισμα δεν είναι βίαιο.

 

 

Χρήση βίντεο για φάσεις όπως τα γκολ, τα πέναλτι, οι κόκκινες κάρτες κλπ.

 

 

Δυνατότητα στο διαιτητή να αποβάλει παίκτη ή παίκτες πριν τη σέντρα του αγώνα εάν προκύψουν συμπλοκές στα αποδυτήρια, στη φυσούνα, στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Τα χέρια δε θα μετρούν στον καταλογισμό του οφσάιντ.

 

 

Θα υπάρχει 4η αλλαγή σε περιπτώσεις αγώνα που πάει στην παράταση.

 

 

Στη σέντρα του αγώνα η μπάλα θα μπορεί να πηγαίνει και πίσω. Όχι μόνο μπροστά.

 

 

Εάν παίκτης ή παράγοντας ή προπονητής ή μέλος της ομάδας μπει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής μπορεί να δίνει φάουλ ή πέναλτι.

 

 

Ένας παίκτης που βρίσκεται τραυματίας στο έδαφος και το μαρκάρισμα που έχει δεχθεί, επιφέρει και τιμωρία κίτρινης ή κόκκινης κάρτας, μπορεί πλέον να λαμβάνει ιατρική φροντίδα χωρίς να είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από το γήπεδο.

 

 

Σε περιπτώσεις που ο αγώνας σταματά για να πιουν νερό οι παίκτες λόγω ζέστης ο χρόνος θα προστίθεται στις καθυστερήσεις.

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.