Επεισόδια σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου!!!

Άδοξο τέλος είχε ο τελικός του πρωταθλήματος λυκείων Αργολίδας πού έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας αφού έξι λεπτά πριν το φινάλε διεκόπη λόγω επεισοδίων. Η αιτία ήταν ένα σκληρό φάουλ του Μίχου στον Σ.Μπάζο και στην συνέχει ο ποδοσφαιριστής –μαθητής του ΓΕΛ Ναυπλίου Γιάννης Μίχος με κεφαλιά χτύπησε τον Μπάζο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών-μαθητών. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα ο Μίχος και αδίκως ο Λούμης ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την Ο.Ε.Σ.Α. ( Οργανωτική επιτροπή σχολικού αθλητισμού). 

 

Στο λεπτό ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι και εκεί ο Παπασταθόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανή για να γίνει το0-1.Στο 12΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούμη , η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στο 27΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπασταθόπουλου  απέκρουσε δύσκολα ο Τζανής. Στο 63΄έπτό κάθετη μπαλιά του Τριγκάκη στον Κώστα Μπάζο , αυτός έδωσε δεξιά στον Σταύρο Μπάζο ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.Στο 64΄λεπτό έγινε η φάση πού προαναφέραμε μεταξύ του Μίχου και του Μπάζου!  
Έλεος ρε παιδιά!!!

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.