Δεν πτοείται ο 'ΠΡΟΕΔΡΟΣ'!!!

Αυτή την φορά ασχολήθηκε με τον Γιώργο  Καραγκούνη  σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης!  

Ξέφυγε τελείως ο Γιώργος Γκιρτζίκης και πλέον ασκεί (και) κριτική -σε ποδοσφαιρικό επίπεδο- σε έναν άνθρωπο που έδωσε και την ψυχή τουγια την Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν«χόρτασε» φαίνεται «τρώγοντας» τον πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή της «γαλανόλευκης» από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, βγάζοντας... χολή με την σχεδόν καθημερινή δήλωση του το τελευταίο διάστημα. 

Ο Γκιρτζίκης, γνωστός για το ποδοσφαιρικό... μάτι (που δεν έχει), εξήγησε με βεβαιότητα και ασκώντας την ανάλογη κριτική πως ο Γιώργος Καραγκούνης δεν τα πήγε καλά στον ρόλο του.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δε, (κρατηθείτε) τόνισε πως δεν επιθυμεί να επεκταθεί περισσότερο γιατί σέβεται την ποδοσφαιρική ιστορία του Καραγκούνη. Βέβαια αυτό δεν φάνηκε και ιδιαίτερα...

Ιδού η έως και προκλητική δήλωση:

«Ο Καραγκούνης απέτυχε στο νέο του ρόλο, που του είχε ανατεθεί από τον προκάτοχό μου, γιατί εγώ εξελέγην τον Ιανουάριο του 2015 και τον βρήκα ως τεχνικό διευθυντή. Ήταν σπουδαίος παίκτης με προσφορά στο χορτάρι για την Εθνική μας, όμως στο νέο του ρόλο δεν τα πήγε καλά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, γιατί σέβομαι την ποδοσφαιρική του ιστορία».

Ο Γκιρτζίκης, στην... χιλιοστήεκατοστήπέμπτη δήλωση του, τον τελευταίο μήνα, από εκεί και πέρα σχολίασε και την υπόλοιπη επικαιρότητα και είπε κι άλλα μαργαριτάρια. Κορυφαίο όλων το παρακάτω για εντυπωσιακό φινάλε «Κατηγορούν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ και όχι τον Γκιρτζίκη, γιατί απλά δεν μπορούν να με κατηγορήσουν για κάτι μεμπτό.Είμαι ειλικρινής και δεν μασάω τα λόγια μου. Στη ζωή μου συγχωρώ, αρκεί ο άλλος να δείξει πως αντιλαμβάνεται τη σημασία των λόγων του».

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.