Ας βοηθήσουμε όλοι, είναι ανάγκη!

Τη βοήθεια όλων χρειάζεται ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος Λεωνίδας Κουτσούκης, ο οποίος χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Θλίψη και σοκ προκαλεί η είδηση της αρρώστιας του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, καθώς ο 19χρονος πάσχει από λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη από αίμα.

Η κινητοποίηση τόσο στην Ζάκυνθο, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος αλλά και στην ποδοσφαιρική κοινότητα είναι μεγάλη.

Καλό θα ήταν και οι οργανώσεις και τα σωματεία αιμοδοτών να κινητοποιηθούν για το καλό αυτού του παιδιού που παλεύει για την ζωή του.

Το δελτίο Τύπου Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών:

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ένα νέο Ζακυνθινό παιδί, μόλις 19 χρονών, ο Λεωνίδας Κουτσούκης, διαγνώστηκε πρόσφατα ότι πάσχει από λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη από αίμα. Παρακαλούνται, όποιοι συνάδελφοι, συναδέλφισσες μπορούν, να  πάνε άμεσα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και να δώσουν αίμα για το παιδί αυτό, εκφράζοντας ακόμα μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή μας σε κάθε συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας.

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ζακύνθου

Ν. Κολυβά 136

Τηλ:. 2695028854-Φαξ: 2695048783

Κατηγορία: 
Εικόνα greekscouter
About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.