Δεν του δίνουν το δελτίο του!!!

Ζητω απο τους φιλους και ολους τους ευαισθητοποιημενους ανθρωπους σε θεματα παιδιων, να κοινοποιησουν αυτη τη δημοσιευση, την ευθυνη της οποιας φερω αποκλειστικα και μονο εγω.

read more

Οι 8 όμιλοι της Γ' Εθνικής

 Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ομίλους της Γ’ Εθνικής. Στις 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση και την 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες. 

read more

Coach! Το αντίστοιχο δίπλωμα!

Από τη 1η Ιουλίου 2016 ισχύει ο νέος κανονισμός ο οποίος προβλέπει τι δίπλωμα πρέπει να κατέχει ένας προπονητής (και ο βοηθός του) ανάλογα με τη κατηγορία της ομάδας στην οποία έχει προσληφθεί. 

Έτσι οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό ανάλογα με την κατηγορία του διπλώματος τους ως εξής:

read more

Τέλος ο Γκιρτζίκης από το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μεγάλων Αθηνα'ι'κών sites  , η πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών Ευγενίας Κυβέλου για την Κάρτα Υγείας υιοθετήθηκε πλήρως και παραπέμπονται σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι.
read more

Ελλαδιστάν!!!

Θέμα παράνομης εκλογής του Γιώργου Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΕΠΟ προκύπτει σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

read more

Νωρίς το θυμήθηκε!!!

Άλλαξαν φανέλες στο 14' του αγώνα καθώς ο διαιτητής του αγώνα δεν μπορούσε να διακρίνει τις δύο ομάδες!!! 

Ενα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» στην αναμέτρηση της Νίκαιας με το Μοσχάτο για την 28η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

read more

Φτωχότερο πλέον το ποδόσφαιρο!!!

<<ΕΦΥΓΕ>> Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΟΧΑΝ ΚΡΟ'Ι'Φ!  

Φτωχότερο είναι πλέον το Ευρωπα'ι'κό ποδόσφαιρο μετά τον θάνατο του Ολλανδού Γιόχαν Κρό'ι'φ.Ο θρυλικός Ολλανδός έχει γράψει με χρυσά γράμματα το ονομά του στην ιστορία με το παιχνίδι του αλλά και την έμφαση που έδωσε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.Αφήνει πίσω τεράστια παρακαταθήκη στους λάτρες της ''στρογγυλής θεάς''. Αυτές είναι οι 12 εντολές του για το ποδόσφαιρο!

read more

Εκεί που πιστεύουν στα ταλέντα!!!

Έρευνα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2009 και τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2015 δείχνει σε ποιες χώρες και ποιες ομάδες οι νεαροί παίκτες παίρνουν ευκαιρίες.H αλήθεια είναι πως στην 

read more

Σελίδες